De ce sa alegi o echipa foto video?

by lucknet, November 16, 2014

De cele mai multe ori, cei ca tine care incep sa-si organizeze nunta, aleg intai un fotograf si apoi un videograf. Dar daca gasesti un fotograf si un videograf care lucreaza deja in echipa? Iata cateva avantaje in a alege o echipa foto-video:

  • O echipa care ofera ambele servicii si-a stabilit deja niste reguli proprii astfel incat fotograful si videograful sa se sincronizeze in surprinderea unor momente valoroase. Cei doi stiu sa observe acelasi moment si fara sa discute intre ei si sa il ”captureze”. Si stiu de asemenea ce momente sa surprinda separat.
  • Nu vrei ca videograful sa apara in cadrele fotografului si invers! O echipa are stabilite semne proprii prin care cei doi comunica de la distanta pentru a evita astfel de situatii.

Hai sa discutam o situatie clara. Spre exempu, un moment important in cadrul nuntii este cel in care mirii primesc verighetele pe deget. Atat fotograful cat si videograful vor dori sa surprinda acest moment neaparat si din cel mai potrivit unghi posibil! Daca cei doi lucreaza impreuna de mult timp, vor ajunge usor la o intelegere privind regulile de ”capturat” pe care sa le urmeze fiecare, functie de spatiul particular in care se afla. Individualismul nu isi are locul in echipa, cei doi doresc ca ambele materiale, si cel foto si cel video, sa fie impecabile.

  • Este mai usor sa te incadrezi intr-un anume pret daca negociezi cu o echipa decat daca negociezi separat cu un fotograf si un videograf, care in mod sigur au standarde diferite de pret. Echipa si-a stabilit deja de comun acord niste repere de negociere.

Separat, unul singur dintre aceste doua servicii poate porni de la suma de 500 EUR si poate depasi chiar 2000 EUR. Deci, daca vei dori si serviciul foto si serviciul video va trebui sa platesti minim 1000 pana la 4000 EUR. Si o echipa se poate incadra in acest interval, dar poate oferi un pret mai mic pentru acelasi tip de pachet contractat de la doua persoane diferite. Nu ma intelege gresit, nu neg calitatea materialului oferit de un profesionist pentru 2000 EUR. Stiu insa ca nu toata lumea are un astfel de buget.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*

Aldea Event

All rights reserved

www.aldeaevent.ro

Powered by themekiller.com