De ce se da mai multa atentie serviciului foto decat celui video la nunti?

by lucknet, November 16, 2014

Nu este o regula, dar de multe ori viitorii miri au mai multa grija la cum aleg serviciul foto decat pe cel video atunci cand isi pregatesc cu entuziasm nunta. Iata cateva motive:

  • Toata lumea asteapta sa vada cum a fost la nunta ta pe retelele de socializare. Este mai usor ca prietenii si cunoscutii sa treaca printr-un set de poze decat sa vada un film – chiar si scurt – mai ales daca au impulsul sa faca asta chiar de la serviciu.
  • S-ar putea sa primesti fotografiile inainte de materialul video si vrei sa investesti mai mult in ceea ce iti satisface nerebadarea mai intai.
  • Chiar daca videograful va oferi un clip de 2-3 minute ca si „trailer” al nuntii, pe langa filmarea generala, fotografiile pot surprinde oricum mai multe momente si pot fi revazute cu un mai mic consum de timp oricand vrei.
  • Fotografiile pot fi expuse oriunde vrei in casa sau pe Internet si poti pastra poza preferata si in portofel, langa buletin.

Si? Este deci mai important serviciul foto decat cel video?

Nu. Ambele servicii presupun ca niste profesionisti sa detina:

  • Un simt estetic dezvoltat
  • Un fin spirit de observatie si viteza de reactie
  • Pricepere in alegerea si folosirea aparaturii
  • Pricepere in lucrul cu soft-urile de procesare foto/video
  • Rezistenta fizica (se sta mult in picioare in ziua nuntii, ba chiar se mai si alearga!)

Asadar, ambii profesionisti au multa munca de depus si mult talent si rabdare de investit. Daca acum preferi sa treci in revista fotografiile mai des, peste 20 de ani vei avea mai mult timp si dorinta de a revedea filmul nuntii seara, cu o ceasca de ceai in mana. In plus, peste 20 de ani este posibil sa nu mai tii minte exact ce se intampla in momentul pe care il revezi intr-o fotografie, in care radeai cu mare pofta. Filmarea insa iti arata: te uitai la doi copilasi care dansau stangaci primul lor tango! Sunetul si dinamica filmului te ajuta sa te proiectezi inapoi in acel moment si sa te bucuri de el din nou, aproape la fel ca si atunci, retraind cu emotie momentele alaturi de cei dragi care ti-au fost aproape in acele momente.

Asadar, apreciaza atat serviciul foto cat si pe cel video cu acelasi entuziasm si evalueaza-le dupa aceleasi standarde.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*

Aldea Event

All rights reserved

www.aldeaevent.ro

Powered by themekiller.com